Prevalence of selected enteropathogenic bacteria in Hungarian finishing pigs

The aim of this study was to obtain prevalence estimates about the most important enteropathogenic bacteria: Lawsonia intracellularis, Brachyspira hyodysenteriae, Brachyspira pilosicoli, Salmonella enterica and Clostridium perfringens A and C in Hungarian farrow-to-finish pig herds. A total of 31 he...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Acta veterinaria Hungarica (Budapest. 1983) Ročník 55; číslo 2; s. 219
Hlavní autori: Biksi, I, Lorincz, Márta, Molnár, Beáta, Kecskés, T, Takács, N, Mirt, Darja, Cizek, A, Pejsak, Z, Martineau, G P, Sevin, J L, Szenci, O
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Hungary 01.06.2007
Predmet:
ISSN:0236-6290
On-line prístup:Zistit podrobnosti o prístupe
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.