Application of machine learning algorithms in quality assurance of fermentation process of black tea-- based on electrical properties

Fermentation process directly determines the product quality of black tea. This work aimed to develop a rapid method for detecting the degree of fermentation of black tea based on electrical properties of tea leaves. An LCR meter employed to identify 11 electrical parameters of tea leaves during the...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Journal of food engineering Ročník 263; s. 165 - 172
Hlavní autori: Zhu, Hongkai, Liu, Fei, Ye, Yang, Chen, Lin, Liu, Jingyuan, Gui, Anhui, Zhang, Jianqiang, Dong, Chunwang
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Elsevier Ltd 01.12.2019
Predmet:
ISSN:0260-8774, 1873-5770
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.