The Association Between the Mediterranean Diet and Fatty Acids in Red Blood Cells of Spanish Adolescents
Objective: The Mediterranean diet (MedDiet) is characterized by its emphasis on plant-based foods, olive oil, and fish products, and has been associated with providing relevant fatty acids (FAs) for adolescent physiology. This study aims to investigate the relationship between adherence to the MedDi...
Uložené v:
| Vydané v: | Nutrients Ročník 17; číslo 17; s. 2888 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , , , , , , , , , , , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
Switzerland
MDPI AG
06.09.2025
|
| Predmet: | |
| ISSN: | 2072-6643, 2072-6643 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!