The Association Between the Mediterranean Diet and Fatty Acids in Red Blood Cells of Spanish Adolescents

Objective: The Mediterranean diet (MedDiet) is characterized by its emphasis on plant-based foods, olive oil, and fish products, and has been associated with providing relevant fatty acids (FAs) for adolescent physiology. This study aims to investigate the relationship between adherence to the MedDi...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Nutrients Ročník 17; číslo 17; s. 2888
Hlavní autori: Ayala-Aldana, Nicolas, Lafuente, David, Lázaro, Iolanda, Pinar-Martí, Ariadna, Manidis, Alexios, Bernardo-Castro, Sara, Fernandez-Barres, Silvia, Healy, Darren R., Vrijheid, Martine, Contreras-Rodríguez, Oren, Sala-Vila, Aleix, Julvez, Jordi
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Switzerland MDPI AG 06.09.2025
Predmet:
ISSN:2072-6643, 2072-6643
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.