Extraction and quantification of phycobiliproteins from the red alga Furcellaria lumbricalis

Phycobiliproteins are natural additives in food industry and essential fluorescent probes in biotechnology. Various algal species may be suitable for their extraction, therefore, it is important to study different seaweeds to determine the highest-yielding species. Furcellaria lumbricalis, a red alg...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Algal research (Amsterdam) Ročník 37; s. 115 - 123
Hlavní autori: Saluri, Mihkel, Kaldmäe, Margit, Tuvikene, Rando
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Elsevier B.V 01.01.2019
Predmet:
ISSN:2211-9264, 2211-9264
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.