Bioactive Compounds of Fruit Parts of Three Eugenia uniflora Biotypes in Four Ripening Stages

Variability of secondary metabolites in edible (peel and pulp) and inedible (seeds) parts of three pitanga varieties, red, red‐orange and purple, was investigated during the maturation process. Hydrolysable tannins, anthocyanins, and flavonoids were quantified by HPLC/DAD and carotenoids by absorban...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Chemistry & biodiversity Ročník 18; číslo 12; s. e2100704 - n/a
Hlavní autori: Santos, Suzana C., Pereira, Marx O. A., Santos, Karoline B., Ferri, Pedro H.
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Switzerland Wiley Subscription Services, Inc 01.12.2021
Predmet:
ISSN:1612-1872, 1612-1880, 1612-1880
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.