Ozone as a novel emerging technology for the dissipation of pesticide residues in foods–a review

Consumption of fruits and vegetables is an indispensable component of human dietary preference, however; it is unfortunate that the enormous pesticide residues remain in the plant produces. Pesticides used to control the pests and diseases of the crops and livestock and its spill-over in the food pr...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Trends in food science & technology Ročník 97; s. 38 - 54
Hlavní autori: Pandiselvam, R., Kaavya, R., Jayanath, Yasendra, Veenuttranon, Kornautchaya, Lueprasitsakul, Piraya, Divya, V., Kothakota, Anjineyulu, Ramesh, S.V.
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Cambridge Elsevier Ltd 01.03.2020
Elsevier BV
Predmet:
ISSN:0924-2244, 1879-3053
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.