EFFECT OF ELASTIN HYDROLYSATE ON BACTERIA AND SOME SENSORY TRAITS OF CHILLED GROUND BEEF
This study was aimed to evaluate the effect of elastin hydrolysates on the microbial content and sensory evaluation of ground beef refrigerated at 2°C for 12 days. The study included 10 treatments: T1 without addition, T2 addition (1000ppm/kg meat) and T3 addition (500ppm/kg meat) of elastin hydroly...
Uložené v:
| Vydané v: | Iraqi journal of agricultural science Ročník 55; číslo 1; s. 422 - 431 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
Baghdad
Jami'at Baghdad
01.01.2024
Baghdad University |
| Predmet: | |
| ISSN: | 0075-0530, 2410-0862 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!