EFFECT OF ELASTIN HYDROLYSATE ON BACTERIA AND SOME SENSORY TRAITS OF CHILLED GROUND BEEF

This study was aimed to evaluate the effect of elastin hydrolysates on the microbial content and sensory evaluation of ground beef refrigerated at 2°C for 12 days. The study included 10 treatments: T1 without addition, T2 addition (1000ppm/kg meat) and T3 addition (500ppm/kg meat) of elastin hydroly...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Iraqi journal of agricultural science Ročník 55; číslo 1; s. 422 - 431
Hlavní autori: Al-Ghanimi, Ghufran M M, Alrubeii, A M S
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Baghdad Jami'at Baghdad 01.01.2024
Baghdad University
Predmet:
ISSN:0075-0530, 2410-0862
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.