Fuzzy Mamdani based user-friendly interface for food preservatives determination

Developing graphical user interface based on the fuzzy framework for determining the preservatives in processed fruits. [Display omitted] •A fuzzy based algorithm is proposed to determine the percentage of preservatives in processed fruits.•The framework consists of two inference systems namely Mamd...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Food and bioproducts processing Ročník 126; s. 282 - 292
Hlavní autori: Rajesh Mavani, Nidhi, Lim, Chou Yuh, Hashim, Haslaniza, Abd. Rahman, Norliza, Mohd Ali, Jarinah
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Rugby Elsevier B.V 01.03.2021
Elsevier Science Ltd
Predmet:
ISSN:0960-3085, 1744-3571
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.