Sustainable Valorization of Pistachio (Pistacia vera L.) by Product Through Recovering Protective Polysaccharides Against Hepatotoxicity and Nephrotoxicity in Rats

Pistacia vera by-products are discarded by the pistachio processing industries, notably leading to environmental problems. By-products such as external green hull represent a major part of the nut. Thus, there is an urgent need to find suitable applications for this by-product. In this context, this...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Waste and biomass valorization Ročník 13; číslo 1; s. 467 - 479
Hlavní autori: Hamed, Mariem, Feriani, Anouar, Sila, Assaad, Sdayria, Jazia, Haddar, Anissa, Bougatef, Ali
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Dordrecht Springer Netherlands 01.01.2022
Springer Nature B.V
Predmet:
ISSN:1877-2641, 1877-265X
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.