Development of a New Three-Dimensional Fluorescence Spectroscopy Method Coupling with Multilinear Pattern Recognition to Discriminate the Variety and Grade of Green Tea

According to the different types and contents of amino acids in green tea, a new method was proposed for green tea classification and quality evaluation based on excitation-emission matrix (EEM) fluorescence spectroscopy coupled with multilinear pattern recognition in this work. Amino acids in green...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Food analytical methods Ročník 10; číslo 7; s. 2281 - 2292
Hlavní autori: Hu, Leqian, Yin, Chunling
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: New York Springer US 01.07.2017
Springer Nature B.V
Predmet:
ISSN:1936-9751, 1936-976X
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.