A comparative study of the antibacterial properties of milk from different domestic animals

Comparison of the antibacterial properties of milk from different domestic animals. This study aimed to compare the antimicrobial properties of milk from donkey, horse, goat, sheep, cow and camel. The antibacterial properties of samples were analysed against foodborne pathogenic bacteria held at 5,...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:International journal of dairy technology Ročník 74; číslo 2; s. 425 - 430
Hlavní autori: Ebrahimi, Alireza, Moosavy, Mir‐Hassan, Khatibi, Seyed Amin, Barabadi, Zahra, Hajibemani, Abolfazl
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Oxford Blackwell Publishing Ltd 01.05.2021
Predmet:
ISSN:1364-727X, 1471-0307
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.