The effectiveness of regulatory maximum levels for fumonisin mycotoxins in commercial and subsistence maize crops in South Africa

The fumonisins are carcinogenic mycotoxins that have been implicated in various adverse human health effects. Recently, the Codex Alimentarius Commission set maximum levels (MLs) for fumonisin mycotoxins at 4000 μg/kg for raw maize and 2000 μg/kg for maize flour and maize meal and these have been in...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Food control Ročník 97; s. 77 - 80
Hlavní autori: Shephard, Gordon S., Burger, Hester-Mari, Rheeder, John P., Alberts, Johanna F., Gelderblom, Wentzel C.A.
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Elsevier Ltd 01.03.2019
Predmet:
ISSN:0956-7135, 1873-7129
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.