Physico-chemical Characterization and Antibacterial Activity of Ozonated Pomegranate Seeds Oil

The aim of this study is to evaluate the quality index, functional groups changes, and antimicrobial activity of ozonized pomegranate seeds oil (OPSO). Results have shown that peroxide and acidity values were increased with ozonation times. The FT-IR and 1  H NMR analyses of oil samples have confirm...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Ozone: science & engineering Ročník 42; číslo 6; s. 531 - 538
Hlavní autori: Amri, Zahra, Ben Hamida, Sarra, Dbeibia, Amal, Ghorbel, Asma, Mahdhi, Abdelkarim, Znati, Mansour, Ambat, Indu, Haapaniemi, Esa, Sillanpää, Mika, Hammami, Mohamed
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Abingdon Taylor & Francis 01.11.2020
Taylor & Francis Ltd
Predmet:
ISSN:0191-9512, 1547-6545
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.