A QUALITY ASSURANCE FRAMEWORK FOR SULPHONIC ACID-COATED SAND USED IN 3D PRINTING APPLICATIONS - van Tonder, Malan; de Beer, Deon Johan; Wichers, Harry (South African journal of industrial engineering, 2020)
Die behoefte van maatskappye om 'n gehaltebestuur strategie aan te neem het onlangs noemenswaardig toegeneem as gevolg van globale mededinging en meer veeleisende kliente. Dit is belangrik om gehalte deurgaans met die produk lewensiklus te integreer, insluitend tydens die ontwerpfase. Die doel van hierdie artikel is die ontwikkeling van П gehalteversekeringsraamwerk vir die plaaslike produksie van chemiesbedekte sand wat in die Voxeljet VX1000 drukproses gebruik word. Die raamwerk kan gebruik word as die basiese struktuur om die noodsaaklike prosesse, prosedures en instruksies te ontwikkel om die gehalte van die plaaslik vervaardigde sand te verseker.