Analysis of the nature of features of heat and mass transfer in discrete bulk of food products

Despite the importance of resolving issues related to predicting the formation of heat-moisture fields during storage of grain, seeds and bulk-stored roots and tubers and the changes in technological properties of food raw materials that depend on them, currently, the mathematical descriptions of th...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Journal of physics. Conference series Ročník 1479; číslo 1; s. 12105 - 12113
Hlavní autori: Voronenko, B A, Leu, A G, Abushinov, E V, Yukhnik, I P
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Bristol IOP Publishing 01.03.2020
Predmet:
ISSN:1742-6588, 1742-6596
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.