SEA MOSS FLOUR (E. cottonii) AS AN INGREDIENTS OF PASTA: THE ANALYSIS OF ORGANOLEPTIC, PROXIMATE AND ANTIOXIDANT
This research aims to assess the impact of adding Elkhorn Sea Moss Flour as a fiber source on the organoleptic characteristics and nutritional value of pasta. The treatments used are C0 = 0% addition of Elkhorn Sea Moss Flour; C1 = 30% ; C2 = 50%; C3 = 70%. The study utilized a completely randomized...
Uložené v:
| Vydané v: | Iraqi journal of agricultural science Ročník 55; číslo 4; s. 1521 - 1533 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , , , , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
Baghdad
Jami'at Baghdad
01.01.2024
Baghdad University |
| Predmet: | |
| ISSN: | 0075-0530, 2410-0862 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!