An Economic Order Quantity Model for Imperfect and Deteriorating Items with Freshness and Inventory-Level-Dependent Demand

The sale of many products is influenced by the characteristics of the products and the behaviour of the consumers. This is particularly true of food items. Consumers of most food items want them fresh; thus, while items that are edible but have lost some of their freshness might be sold, the demand...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:South African Journal of Industrial Engineering Ročník 36; číslo 2; s. 149 - 168
Hlavní autori: Coghlan, D., Adetunji, O., Sebatjane, M., Kapya, T.
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Bedfordview South African Institute of Industrial Engineers (SAIIE) 01.08.2025
South African Institute for Industrial Engineering
Predmet:
ISSN:1012-277X, 2224-7890, 2224-7890
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.