Toxicology and digestibility of Chlamydomonas debaryana green algal biomass
There is an economic interest, both for food security and for the non‐meat‐eating population, in the development of novel, sustainable sources of high‐quality protein. The green algae Chlamydomonas reinhardtii has already been developed for this purpose, and the closely related species, Chlamydomona...
Uložené v:
| Vydané v: | Journal of applied toxicology Ročník 43; číslo 7; s. 993 - 1012 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , , , , , , , , , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
England
Wiley Subscription Services, Inc
01.07.2023
|
| Predmet: | |
| ISSN: | 0260-437X, 1099-1263, 1099-1263 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!