Toxicology and digestibility of Chlamydomonas debaryana green algal biomass

There is an economic interest, both for food security and for the non‐meat‐eating population, in the development of novel, sustainable sources of high‐quality protein. The green algae Chlamydomonas reinhardtii has already been developed for this purpose, and the closely related species, Chlamydomona...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Journal of applied toxicology Ročník 43; číslo 7; s. 993 - 1012
Hlavní autori: Murbach, Timothy S., Glávits, Róbert, Jayasena, Shyamali, Moghadam Maragheh, Niloofar, Endres, John R., Hirka, Gábor, Goodman, Richard E., Vértesi, Adél, Béres, Erzsébet, Pasics Szakonyiné, Ilona
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: England Wiley Subscription Services, Inc 01.07.2023
Predmet:
ISSN:0260-437X, 1099-1263, 1099-1263
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.