Lactic acid-based fermentative hydrogen production from kitchen waste: Mechanisms and taxonomic insights

•Optimal lactic acid-based H2 production was observed at a pH range of 5.5 to 6.•Lactobacillus was the dominant lactate-producing genera for kitchen waste fermentation.•H2 production was achieved by decomposition of lactate through clostridial-type fermentation.•pH levels >6 adversely affected H2...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Chemical engineering journal (Lausanne, Switzerland : 1996) Ročník 488; s. 150854
Hlavní autori: Luo, Lijun, Lim, Roktaek, Pradhan, Nirakar
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Elsevier B.V 15.05.2024
Predmet:
ISSN:1385-8947, 1873-3212
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.