High performance work practices and well-being at restaurant work

This study focuses on human resource management (HRM) and high performance work practices in small restaurants. Empirical material is collected through interviews aimed at individuals working in the restaurant industry. In the first phase of this study in 2010, ten employees were interviewed, and in...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:European journal of tourism, hospitality and recreation Ročník 9; číslo 1; s. 38 - 48
Hlavní autori: Cajander, Niko, Reiman, Arto
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Madeira De Gruyter Brill Sp. z o.o., Paradigm Publishing Services 01.05.2019
Predmet:
ISSN:2182-4916, 2182-4924
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.