Impacts of gluten aggregation behavior on the gassing properties of steamed bread during the wheat flour post-ripening

This study aimed to provide novel insights into how wheat flour post-ripening influences steamed bread quality by systematically uncovering the relationship between gluten aggregation and gas retention properties. The results indicated that wheat flour post-ripening endowed the dough with excellent...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Food hydrocolloids Ročník 172; s. 111886
Hlavní autori: Zhang, Meng-Li, Guo, Xiao-Na, Sun, Xiao-Hong, Zhu, Ke-Xue
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Elsevier Ltd 01.03.2026
Predmet:
ISSN:0268-005X
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.