Surfactant charge tuning alters casein micelle structure and complexation behavior
To elucidate the mechanisms underlying the structural and complexation changes of casein micelles induced by surfactants with varying charges, the interactions of sodium dodecyl sulphate (SDS), dodecyl ammonium bromide (DTAB) and polysorbate 20 (PS-20) with goat casein micelles (GCM) have been thoro...
Uložené v:
| Vydané v: | Food hydrocolloids Ročník 164; s. 111145 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , , , , , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
Elsevier Ltd
01.07.2025
|
| Predmet: | |
| ISSN: | 0268-005X |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!