ESTIMATING BIOCHEMICAL PARAMETERS OF TEA ( CAMELLIA SINENSIS (L.)) USING HYPERSPECTRAL TECHNIQUES

Tea (Camellia Sinensis (L.)) is an important economic crop and the market price of tea depends largely on its quality. This research aims to explore the potential of hyperspectral remote sensing on predicting the concentration of biochemical components, namely total tea polyphenols, as indicators of...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:International archives of the photogrammetry, remote sensing and spatial information sciences. Ročník XXXIX-B8; s. 237 - 241
Hlavní autori: Bian, M., Skidmore, A. K., Schlerf, M., Liu, Y., Wang, T.
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Copernicus Publications 28.07.2012
ISSN:2194-9034, 1682-1750, 2194-9034
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.