ESTIMATING BIOCHEMICAL PARAMETERS OF TEA ( CAMELLIA SINENSIS (L.)) USING HYPERSPECTRAL TECHNIQUES
Tea (Camellia Sinensis (L.)) is an important economic crop and the market price of tea depends largely on its quality. This research aims to explore the potential of hyperspectral remote sensing on predicting the concentration of biochemical components, namely total tea polyphenols, as indicators of...
Uložené v:
| Vydané v: | International archives of the photogrammetry, remote sensing and spatial information sciences. Ročník XXXIX-B8; s. 237 - 241 |
|---|---|
| Hlavní autori: | , , , , |
| Médium: | Journal Article |
| Jazyk: | English |
| Vydavateľské údaje: |
Copernicus Publications
28.07.2012
|
| ISSN: | 2194-9034, 1682-1750, 2194-9034 |
| On-line prístup: | Získať plný text |
| Tagy: |
Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
|
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!