Breads formulated with evolutionary populations of wheat heritage varieties on postprandial glycaemic and insulin responses in healthy subjects

Triticum heritage varieties and ancient species are gaining interest of consumers due to the perception of a healthier nutrition profile than other modern wheat. Although still limited, several findings highlighted the real potential beneficial role of ancient wheat-based products consumption on sev...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Proceedings of the Nutrition Society Ročník 79; číslo OCE2
Hlavní autori: Dall'Asta, Margherita, Dodi, Rossella, Di Pede, Giuseppe, Marchini, Mia, Folloni, Silvia, Scazzina, Francesca
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Cambridge, UK Cambridge University Press 2020
Predmet:
ISSN:0029-6651, 1475-2719, 1475-2719
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.