Phenotypic and genetic study of Staphylococcus aureus isolated from of different animal meats in Mosul abattoir, Iraq

Staphylococcus aureus (S. aureus) is one of the most important foodborne pathogens. The study aimed to isolate the bacterium from the meat of different animals' species in Mosul abattoir and to study the phenotypic and genetic characteristics and identify S. aureus during the period from August...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Iraqi journal of veterinary sciences Ročník 39; číslo 4; s. 829 - 834
Hlavní autori: Dawood, Rana, Al-Sanjary, Raad A.
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: University of Mosul, College of Veterinary Medicine 01.01.2026
Predmet:
ISSN:2071-1255, 1607-3894, 2071-1255
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.