Arcfelismerő rendszerek alkalmazása - Németh, Attila; Tóth, Gergely (Belügyi Szemle, 2019)
The authors provide an overview of the development of facial recognition technologies. A szerzők áttekintést nyújtanak az arcfelismerő technológiák fejlődéséről.