Маркетинг періодичних видань: проблема визначення поняття та основних функцій - Барзилович, Ольга Михайлівна; Павлюк, О. Р. (Tehnologìâ ì tehnìka drukarstva (Online), 2008)
Дослідження проводилося з метою визначення поняття маркетингу періодичних видань, основних функцій маркетингу періодичних видань. Для цього було проаналізовано публікації, наукові праці, монографії різних авторів з метою отримання необхідної інформації.