Fjernsynsdiskursens indkodning og afkodning - Hall, Stuart (MedieKultur, 2015)
September 1973 Oversættelse Kim Christian Schrøder Et oplæg til Europarådets kollokvium om ”Oplæring i kritisk læsning af fjernsynets sprog”, arrangeret af Europarådet og Center for Massekommunikationsforskning, Leicester Universitet, september 1973. Trykt som stencilleret arbejdspapir nr. 7 i skriftserien om medier. Der er foretaget tre mindre sproglige rettelser i oversættelsen pr. 27.05.2016