Radioprotective ingredients of a composite dairy product

Food products that have an anti-radiation effect and can be used in conditions of increased radiation are of particular interest. Scientifically based rationing of such products in the daily diet will make it possible to effectively use them to adapt the body to increased radiation and eliminate the...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Vestnik MGTU Ročník 27; číslo 2; s. 193 - 204
Hlavní autori: Donskaja, G. A., Krekker, L. G., Kolosova, E. V., Bychkova, T. S., Karapetyan, V. K.
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Russian
Vydavateľské údaje: Murmansk State Technical University 28.06.2024
Predmet:
ISSN:1560-9278, 1997-4736
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.