Видавництво-ХХІ: начерки для прийдешнього - Левчук, Олена Миколаївна (Tehnologìâ ì tehnìka drukarstva (Online), 2013)
Повідомлено про монографічне дослідження завідувача кафедри ВС та Р Інституту журналістики КНУ ім. Шевченка проф. Василя Теремка "Видавництво-ХХІ. Виклики і стратегії".