Людина, якої нам не вистачатиме - Мельников, Олександр Вікторович (Tehnologìâ ì tehnìka drukarstva (Online), 2016)
Наведено інформацію про життєвий і науковий шлях професора Полюдова Олександра Миколайовича знаного ученого, педагога, фахівця української освіти і науки видавничо-поліграфічної галузі.