Формування та запровадження нових компонентів розвитку, що підвищують конкурентоспроможність підприємства - Пархоменко, Наталія Олексіївна; Проценко, Аліса Сергіївна (Tehnologìâ ì tehnìka drukarstva (Online), 2012)
У статті розглядаються основні напрями та нові компоненти підвищення конкурентоспроможності підприємств, які залежать від їх потенційних можливостей, умов реалізації стратегічних напрямів, розвитку і використання ресурсного забезпечення.