Методика створення елементів інформаційного дизайну - Тютчева, Л. Д.; Ліхачьов, С. О.; Буртной, М. А. (Tehnologìâ ì tehnìka drukarstva (Online), 2010)
Досліджуються структурна інтеграція, що полягає у виборі різних видів стилізацій, і методика образотворчої реальності, і, чи надає вона структурній, не пластичній формі більшої переконливості з погляду репрезентації.