NUTRITION AS A RISK FACTOR FOR CARDIOVASCULAR DISEASES (FROM THE RESULTS OF THE PURE STUDY IN SIBERIA)

Introduction. Over the past 50 years, epidemiological studies have actively studied the effect of nutrition on the cardiovascular system. Large-scale studies have confirmed the role of nutrition in terms of global reduction in the risk of cardiovascular disease. It has been established that a ration...

Celý popis

Uložené v:
Podrobná bibliografia
Vydané v:Bajkalʹskij medicinskij žurnal Ročník 2; číslo 3; s. 122 - 124
Hlavní autori: Tsygankova, Daria Pavlovna, Swarovskaya, Polina Konstantinovna, Bazdyrev, Evgeny Dmitrievich, Artamonova, Galina Vladimirovna, Barbarash, Olga Leonidovna
Médium: Journal Article
Jazyk:English
Vydavateľské údaje: Ministry of Health of the Russian Federation, Irkutsk State Medical University 10.09.2023
Predmet:
ISSN:2949-0715, 2949-0715
On-line prístup:Získať plný text
Tagy: Pridať tag
Žiadne tagy, Buďte prvý, kto otaguje tento záznam!
Buďte prvý, kto okomentuje tento záznam!
Najprv sa musíte prihlásiť.