МОДЕЛЬ ОПЕРАТИВНОЇ ОЦІНКИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА - Leshchenko, О. V.; Timofeev, V. О. (Fìnansovo-kreditna dìâlʹnìstʹ: problemi teorìì̈ ta praktiki (Online), 2016)
У статті процес оперативної оцінки конкурентоспроможності підприємства (КСП) представляється у вигляді структурно-функціональної моделі оцінки КСП методами розрахунку стратегічного позиціонування і коефіцієнтів маркетингової діяльності підприємства з просування продукції, що випускається на ринок.