Crònica legislativa d’Andorra. Segon semestre de 2024 - Cucurull Canyelles, Maria (Revista de llengua i dret, 2025)
Aquesta crònica recull els diversos textos legislatius que fan referència a l’ús de la llengua catalana al Principat d’Andorra, impliquen diversos àmbits de la societat i són del segon semestre de 2024. També hi podreu trobar diversos articles, convocatòries i comunicats sobre la llengua del país que ha tingut l’opinió pública andorrana. This report aims to be a compilation of several legislative texts published on the second half of 2024 about the use of Catalan in the Principality of Andorra concerning different areas of Andorran society. In it, you can also find articles, proposals and debates around the public consideration of the language of the country. Esta crónica recoge los diversos textos legislativos que hacen referencia al uso de la lengua catalana en el Principado de Andorra, implican varios ámbitos de la sociedad y son del segundo semestre de 2024. También podrán encontrar varios artículos, convocatorias y comunicados sobre la lengua del país que ha tenido la opinión pública andorrana.