«Український націєтворчий проєкт» П.Я. Стебницького - Вергунов, Віктор (Starožitnostì Lukomorʼâ, 2022)
Рецензія на книгу: Демуз І.О. Інтелектуальна біографія Петра Януаровича Стебницького (1862-1923 рр.) – громадського діяча, книговидавця, публіциста: монографія. Переяслав: Домбровська Я.М., 2022. 356 с.