Дух спротиву української інтелігенції другої половини 1950 – 1980-х рр - Барановська, Наталія (Starožitnostì Lukomorʼâ, 2025)
Рецензія на книгу: Шановська О.А. Українська інтелігенція другої половини 1950 – 1980-х рр.: від культурницького опору до Народного Руху: [монографія]; відпов. ред.: В.М. Даниленко. Львів: Піраміда, 2024. 612 c.