Аграрні трансформації періоду української революції 1917-1921 рр - Священко, Зінаїда (Starožitnostì Lukomorʼâ, 2021)
Рецензія на монографію: Корновенко С.В., Земзюліна Н.І., Ковальова Н.А., Малиновський Б.В., Масненко В.В., Морозов А.Г., Михайлюк О.В., Пасічна Ю.Г. Селянство, земля і влада в період Української революції (1917-1921 рр.). Черкаси, 2020. 440 с.