ВПРОВАДЖЕННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ В БІЗНЕС-ДІЯЛЬНІСТЬ КОМПАНІЇ - Болквадзе, Наталія; Братко, Олександра; Мигаль, Оксана (Ekonomìka ta suspìlʹstvo, 2023)
Стаття присвячена актуальним питанням дослідження штучного інтелекту. Проаналізовано сучасні інструменти генеративного штучного інтелекту, які використовуються в діяльності компаній. Зазначено рівень впровадження штучного інтелекту у бізнес-процеси різних країн. Визначено позитивні сторони від впровадження штучного інтелекту в діяльність компаній. Розглянуто у яких сферах бізнесу є найбільш поширеним використання штучного інтелекту. Наведено найпоширеніші способи використання штучного інтелекту в бізнесі у світі. Зазначено приклади, як успішного так і невдалого застосування штучного інтелекту у діяльності компаній. Розглянуто особливості впровадження інструментів штучного інтелекту в діяльність компаній. Запропоновано один із можливих варіантів процесу впровадження штучного інтелекту в діяльність підприємств.