Польська україністика сучасності: спроба історіографічного узагальнення - Тельвак, Віталій; Лазурко, Лідія (Starožitnostì Lukomorʼâ, 2021)
Рецензія на монографію: Морозова О. Дослідження історії України першої половини ХХ ст. у сучасній польській історіографії: напрямки, концепції, дискусії. Миколаїв: Вид-во ЧНУ ім. П. Могили, 2020. 431 с.