Дослідження гібридної війни Росії проти України - Trygub, Oleksandr (Acta de Historia & Politica: Saeculum XXI, 2023)
Рецензія на монографію: Кравченко Н.Б. Гібридна війна Росії проти України (1991-2021 рр.). Київ: НУБіП України, 2022. 158 с.