Комп’ютерно орієнтовані педагогічні засоби в забезпеченні навчального процесу старшокласників - Неля Володимирівна Подлевська (Osvìtnìj vimìr (Online), 2015)
Подлевська Н. В. Комп’ютерно орієнтовані педагогічні засоби в забезпеченні навчального процесу старшокласників. У статті приділяється увага значенню використання мультимедійних засобів навчання, їх можливостей у навчанні старшокласників на профільному рівні для оптимізації навчання, зокрема, філологічного; розкривається роль комп’ютерно орієнтованого навчання як сучасного засобу інформаційно-комунікативних технологій в освіті.