Туристська анімація, як складова професійної підготовки фахівців до роботи у сфері дитячо-юнацького туризму - Skrypchenko, Iryna Tarasivna (Zdorov'i︠a︡, sport, reabilitat︠s︡ii︠a, 2016)
При достатній кількості ВНЗ на Україні з підготовки кадрів для сфери туризму спостерігається недостатній рівень знань і умінь випускників, які б відповідали вимогам сьогодення. В статті показано необхідність включення елементів туристської анімації у навчальний процес підготовки майбутніх фахівців з фізичної культури і спорту з метою підвищення їх професійної компентності та здатності здійснювати діяльність в сфері дитячо-юнацького туризму. Таким чином, необхідно удосконалити навчально-методичну роботу та відкоригувати зміст програм навчальних дисциплін.