Аналіз результатів експериментальних досліджень реалізації задачі адаптивної маршрутизації комбінованим методом - Колесніков К.В.; Карапетян А.Р.; Кулаков К.Ю. (Sistemi obrobki ìnformacìï, 2017)
В статті представлені результати експериментальних досліджень вдосконалених моделей та методів адаптивної маршрутизації та розподілу ресурсів за допомогою штучних нейронних мереж.