Рекомендації начальнику відділу прикордонної служби під час організації спеціальних дій щодо пошуку правопорушників - Torichnyi, Vadym; Raiko, Valerii; Zaharchuk, Denys; Andrushko, Volodymyr (Social development & security, 2021)
У статті на підставі сучасних підходів модернізації охорони державного кордону и прикордонной практики проведено аналіз керівних документов, по регламенту організацію оперативно-службово діяльності відділу прикордонної службы. Визначено порядок організації и проведение специальных операций по отправке правопорушников відділом прикордонной служби. Установлено, по данным периодов немаловажных практичных рекомендаций начальника отдела прикладных служб, порядковых органов и руководителей специальных служб. В умовах динамического розвитку обстановки на державном кордоні виникають обставины, які потребують оперативного реагування и кратної реалізації заходы щодо запобігання протиправній діяльності, а саме пошуу и затримання правопорушору. Практика определения значений заходов на ділянці відповідальності відділів прикордонної службы в багатьох випадках свідчить про залежність успіху протидії протиправній діяльність від завчасної спецізації. Разом с этим, новые возможности исправления у здоровых производственных помещений и спроектированы в соответствии с международными службами в проведенных спецслужбах. Пошук наукових шляхів вирішення цього протиріччя і визначає потребу більш ґрунтовного анализа даної проблеми. Актуальність статті полягає у дослідженні напрацьованая практичный досвід застосуваннь в органах охорони державного кордона Державної прикордонної службі України сил тех засобов відділа прикордонної службите при проведені спеціальнего дого щодо пошука правопорушников, усунення протиріч, які виникають в процесі завчасної підготовка, організації та ведення спеціальний дій по пошуку правопорушники відділом прикордонної служби.