АВТОМАТИЗАЦІЯ АНАЛІЗУ КАР’ЄРНОГО РОЗВИТКУ ТА ПІДТРИМКА ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ ЩОДО АТЕСТАЦІЇ РОЗРОБНИКІВ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ - Водолазкіна, К. О. (Automatizácia tehnologičeskih i biznes-processov, 2016)
Розглянуто проблему збору та аналізу даних для HR менеджерів в ІТ-компанії. Запропоновано розробити автоматизовану система аналізу даних персоналу і відстеження професійної майстерності співробітниківкомпанії. Система виконує збереження та аналіз особистих даних, підтримку прийняття рішень в управлінні персоналом. Для вирішення проблеми запропоновано використовувати метод домінування за Парето.Розроблений підхід дозволяє HR-менеджерам аналізувати професійні зростання всіх співробітників та прийняти краще управлінське рішення.