Ressenya del llibre: Massip-Bonet, Àngels & Perea, Maria-Pilar (eds.) (2023). El canvi lingüístic: teories i eines computacionals per estudiar-lo - Torres-Latorre, Aina (Ítaca, 2024)
Ressenya del llibre: Massip-Bonet, Àngels & Perea, Maria-Pilar (eds.) (2023). El canvi lingüístic: teories i eines computacionals per estudiar-lo. Barcelona: Universitat de Barcelona. 142 p. ISBN 978-84-9168-953-9.