"Leioar" antroponimoaren lekuko toponimiko gehiago - Oribe, Alfredo (Anuario del Seminario de Filología Vasca "Julio de Urquijo.", 2011)
Leioar antroponimo zaharra Alfonso Irigoienek aztertu zuen, bere jatorria azaldu eta hainbat toponimo eratorri aurkitu zituen. Lan honetan beste toponimo eratorri berri batzuk aurkeztuko dira, guztira bederatzi, jasandako bilakaerak azalduz.