Útlevélfejlesztés a rendszerváltástól napjainkig - Balla, Zoltán (Belügyi Szemle, 2019)
This author provides an overview of how passport security and technology developed in Hungary since 1990. A szerző áttekintést nyújt arról, hogyan fejlesztették útlevél biztonságot és a technológiát Magyarországon 1990 óta.